Nyelviskolánkban

norvég, angol és magyar mint idegennyelvet tanítunk. Tanáraink mind egyetemet végzettek és több éves, évtizedes gyakorlattal rendelkeznek, felkészültek és dinamikus, jó hangulatú órákat tartanak.

Online tanteremben,

kis létszámú csoportokban vagy egyénileg tanárral folyik a nyelvtanulás digitális tananyagokkal. Munkánk eredményességét, változatosabbá tételét segítik a modern, egynyelvű tankönyvek, hanganyagok, a multimédiás online anyagok.

Céljaink:

  • A tanulás sok örömöt jelentsen, ne csak munkát,
  • az órák végén elégedetten nyugtázd, hogy sok hasznos dolgot tanultál
  • biztos, stabil nyelvtudásod legyen, mind írásban, szóban, mind beszélt szöveg értésében,
  • magabiztossággal tudd használni a megtanult nyelvet, merj megszólalni az első óráktól kezdve
  • sok sikerélménnyel gazdagodj a nyelvhasználat során mind az órákon, mind a célkörnyezetben,
  • magas színvonalú nyelvoktatást nyújtsunk, elérhető áron
  • segítsük hallgatóinkat minden lehetséges módon céljaik elérésében.

Hogyan tanulunk, mi történik az ONLINE órán?

Bejelentkezel egy weboldalon és egy digitális osztályterembe belépve, találkozol tanároddal, és a többi tanulóval. Feltöltöd két kattintással a leckédet, felteheted kérdéseidet, élő beszélhetést folytatsz tanároddal és csoporttársaiddal, akikkel kamerán keresztül látjátok is egymást. A tanárral kiejtést gyakorolsz, kommunikációs és egyéb gyakorlatokat oldhatsz meg. Anyanyelvi szöveget hallgatunk, videót nézünk, szituációkat játsszunk el, színes, érdekes szövegeket dolgozunk fel. Anyagaink nagyon gyakorlatiasak, általuk megismered a célkultúrát, annak szokásait, szófordulatait, gondolkodásmódját. Az óra után a táblára írtakat letöltheted, illetve hiányzás esetén a tanár elküldi neked a leckével együtt emailben.

A digitális tananyagok és audiovizuális eszközök érdekesek és motiválóak. Használatukat minden korosztálynak könnyű elsajátítani. A tanulók már az első óra után biztos kézzel töltenek fel-le, kezelik az oldalakat. Az interaktív feladatok az élő szóbeli és írásbeli kommunikációval biztosítják számodra a nyelv hatékony, gyors és motiváló elsajátítását.

Ismerd meg tanulóink véleményét rólunk